Aktuálne zľavy a akcie
- Úvod
- >>
- Lov kapra
- >>
- Návnady a nástrahy
- >>
- Zmesi
- >>
- TB konzervant na boilies Preserver 500ml
TB konzervant na boilies Preserver 500ml
TB konzervant na boilies Preserver 500ml
Rybársky konzervant sa používa pri výrobe boilies a extrémne zvyšuje ich životnosť.
Video - Výprava za veľkými kaprami - TandemBaits
Video - Lov kapra v studenej jarnej vode
Video - LOV KAPRA - návnady a nástrahy na kapra
Video - Lov kapra - kaprárska výbava - úlovky rýb
Video kaprarske montaze 2 - výroba - voľba háčiky
Video - LOV KAPRA kaprové montáže - výroba
Video - Základná práca so sonarom pri love kapra
Video - Lov kapra na vzdialenosť viac ako 100 metrov v silnom prúde - trhačka
Video - CarpShow TandemBaits
video - Novinky 2015 prúty a vlasce
Video Novinky 2015
bivaky lehátka2
Video novinky 2015 bivaky lehátka
Konzervačná látka na boilies
Balenie: 0.5l
Dávkovanie: 7% na 1kg hotového cesta (1kg suchej zmesi + 12 vajíčok, t.j. cca 1,6kg hotovej masy – množstvo konzervačnej látky 110gramov).
Popis:
Konzervačná látka sa mieša s vajíčkami, alebo s vodou a potom sa vyrába cesto, roluje sa a varia sa boilies. Po uverení sa usušia na vetranom mieste cca 70hod. Potom ich môžeme zavrieť do plastického vrecúška a prechovávať až 12 mesiacov. Dĺžka prechovávania boilies v stave schopnom na použitie záleží od niekoľkých faktorov:
- množstvo použitej konzervačnej látky môžeme obmedziť na dávku 3 až 4% a časť sušenia skrátiť na niekoľko hodín. Takto pripravené boilies budú čerstvé na dobu 2-3 týždňov
- v závislosti od zmesi sa mení čas skladovania boilies, horšie sa konzervujú zmesi postavené na rybacích múčkach a múčkach s mliečnymi proteínmi
- podmienky skladovania taktiež vplývajú na čas konzervácie, boilies skladované v chladnom mieste so stálou teplotou si udržia dlhšie sviežosť.
Balenie: 0.5l
Dávkovanie: 7% na 1kg hotového cesta (1kg suchej zmesi + 12 vajíčok, t.j. cca 1,6kg hotovej masy – množstvo konzervačnej látky 110gramov).
Popis:
Konzervačná látka sa mieša s vajíčkami, alebo s vodou a potom sa vyrába cesto, roluje sa a varia sa boilies. Po uverení sa usušia na vetranom mieste cca 70hod. Potom ich môžeme zavrieť do plastického vrecúška a prechovávať až 12 mesiacov. Dĺžka prechovávania boilies v stave schopnom na použitie záleží od niekoľkých faktorov:
- množstvo použitej konzervačnej látky môžeme obmedziť na dávku 3 až 4% a časť sušenia skrátiť na niekoľko hodín. Takto pripravené boilies budú čerstvé na dobu 2-3 týždňov
- v závislosti od zmesi sa mení čas skladovania boilies, horšie sa konzervujú zmesi postavené na rybacích múčkach a múčkach s mliečnymi proteínmi
- podmienky skladovania taktiež vplývajú na čas konzervácie, boilies skladované v chladnom mieste so stálou teplotou si udržia dlhšie sviežosť.